Stap: 1

Schildersbedrijf N.HUITING is gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrenovaties, volgens de werkspecificaties en de producten van Repaircare (of een ander gewenst houtrenovatiesysteem ). Deze leveranciers brengen een aantal speciaal ontwikkelde epoxy producten op de markt, alsmede complete onderhoudssystemen. Met deze systemen is het mogelijk houtwerk duurzaam te maken, te behouden en te renoveren.

Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan hiermee vermeden worden. Naast de positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat.

Wilt u uw woning laten schilderen, maar heeft u op sommige plekken last van houtrot? Houtrot wordt bijna altijd veroorzaakt door binnendringend vocht. Dit komt bijvoorbeeld doordat sommige delen niet goed geschilderd zijn, zodat vocht de kans krijgt binnen te dringen in het hout.

Wij zullen allereerst moeten kijken of het deel gerepareerd kan worden, of dat het toch misschien vervangen moet worden. Dit doen wij door in het hout te prikken en te kijken naar de kleur en de staat van het hout.
Aan de hand daarvan zullen wij de reparatie gaan uitvoeren.

houtrot-reparatie

Stap: 2

Pas als de ondergrond ”gezond” is, en al het houtrot verwijdert is, kan het verfsysteem worden aangebracht. Ook hier geldt, dat de techniek niet stilstaat en dat wij de modernste technieken gebruiken voor het behandelen van de ondergrond. Nadat ons product in aangebracht, moet het goed uitharden, zodat het goed schuurbaar wordt.

houtrot-reparatie-3

Stap: 3

Met behulp van 2-componenten epoxy reparatiemiddelen kunnen wij een perfecte reparatie uitvoeren, die na het aanbrengen van een verfsysteem onzichtbaar verdwijnt. Al onze schilders hebben een cursus hiertoe gevolgd.

Voor de opdrachtgever betekent dit een aanzienlijke besparing in kosten en voor de schilder een uitbreiding van de werkzaamheden en een beter resultaat bij het meerjarig onderhoud van objecten.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Laat uw wensen bij ons achter: