Schilderwerk

Huiting is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt, waardoor wij u een gedegen verftechnisch advies kunnen bieden, al dan niet in overleg met Trimetal, Sikkens, Nelf Door onze strakke planning wordt de overlast beperkt en in combinatie met de expertise van onze vakmensen is kwaliteit gegarandeerd.

Daarnaast kunnen wij voor u een onderhoudsschema opstellen. Vergelijk het met een auto: voor klein onderhoud een kleine beurt, en indien nodig een grote beurt. Huiting maakt voor u een meerjarenschema, waarin deze beurten gepland staan.

 

Eerste denken, dan doen

Natuurlijk gaan wij graag meteen aan de slag, maar we willen eerst denken en dan doen. Onze vakmensen controleren de staat van het te schilderen oppervlak, om een geschikte behandeling toe te kunnen passen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat houtrot over het hoofd gezien wordt en uw pas geschilderde kozijnen alsnog vervangen moeten worden. Een gedegen advies staat bij ons aan de basis van de werkzaamheden. Uw wensen en ons advies, dan pas aan het werk!

 

Vooruitzien en vernieuwen

In een maatschappij die continu onderhevig is aan veranderingen wordt ons beleid sterk bepaald door marktgerichtheid en innovatie. Inspelen op bestaande en nieuwe klantbehoeften is de enige manier om gezonde continuïteit voor ons bedrijf te realiseren. Voortgang die ook wordt verkregen door de seizoensgevoeligheid van ons schilderwerk zo ver mogelijk terug te dringen. Binnen dit kader voeren we projecten uit die vallen onder de regeling afgeschermd onderhoud en de premie winterregeling: werk waar alle betrokken partijen baat bij hebben.

 

Resultaat gericht vastgoed onderhoud

Alle gebouwen verouderen en hebben onderhoud nodig. In de loop der jaren zijn we ons sterk gaan specialiseren in resultaatgericht vastgoedonderhoud, waarmee de levensduur van objecten wordt verlengd en het vastgoed waardevast blijft. Met deze service bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons resultaatgericht onderhoud kent verschillende operationele- en contractvormen met o.a. financiële afspraken op maat. Bij het onderhoud neemt een regelmatige uitvoering van het schilderwerk een belangrijke plek in. Maar we zouden onszelf tekort doen als we voorbijgaan aan de schilderwerken die we uitvoeren voor nieuwbouw en metaalconservering. Wat ook vanzelfsprekend is voor een bedrijf dat geboren en getogen is tussen de verfpotten en -kwasten.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?

Laat uw wensen bij ons achter: