Over ons

Historie

Schildersbedrijf N.Huiting is al sinds 1860 een begrip op het gebied van schilderwerken, glas, etc. in Nieuw Buinen en omstreken. Het bedrijf is opgericht in 1860 door Dhr. N.G. Huiting

Heden

Tegenwoordig ligt de leiding in handen van de vierde generatie Niek Huiting Schildersbedrijf N.Huiting bestaat ruim 150 jaar. Ondanks de hoge leeftijd van ons bedrijf zijn we jong van geest en altijd in ontwikkeling.
Met een klein hecht team van bevlogen specialiste, kunnen we u adequaat van dienst zijn. Ons bedrijf heeft een personeelsbezetting van gecertificeerd en uiterst deskundig personeel.
Voor ons is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de begrippen zijn om uw pand of woning te wapenen tegen verval.

Ons werk

Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen. Natuurlijk voeren we niet alleen uit, maar doen we ook uitgebreide technische inspecties en adviseren we onze klanten. Wij zijn Glansgarant partner. Het GlansGarant onderhoudsplan is een abonnement waarbij u voor een vast bedrag per maand uw huis laat schilderen en onderhouden. Zo bent u er 10 jaar lang van verzekerd, dat uw huis altijd goed geschilderd en onderhouden is.

Wij verzorgen het totaal onderhoud van uw pand of woning, in de ruimste zin van het woord. Onze schilders, glaszetters, houtrot reparateurs zijn echte vakmensen.

Wij werken voor: aannemers, bedrijven, beleggers, beheerders, instellingen, overheden, VvE’s, woningstichtingen en natuurlijk particulieren.

Bekijk ook onze korte bedrijfsfilm (2018).