GlansGarant, het fraaiste abonnement van Nederland.

Wilt u de eerste 10 jaar geen omkijk meer naar al het schilderwerk in of rondom uw woning?
Dan heeft schildersbedrijf N. Huiting de oplossing voor u!  Wij kunnen u namelijk ook een 10 jarig onderhoudsplan aanbieden, zodat uw woning er de komende jaren tip top uit zal zien.
Hoe werkt het?

Indien u interesse heeft in een meerjarig onderhoudsplan kunt u contact met ons opnemen.
Wij zullen dan een afspraak met u maken voor een technisch advies op basis van een gecertificeerd stappenplan. Dit technisch advies zal dan door ons worden verwerkt in een aanbieding voor een passend abonnement. Daarna kunnen we samen met u een tijdstip afspreken voor de uitvoering van de eerste werkzaamheden. Wij zullen eerst alle gewenste werkzaamheden uitvoeren aan de hand van het technisch advies, wat samen met u is afgesproken. Na de uitvoering van het eerste onderhoudswerk tekent u, na beoordeling, het opdrachtformulier. Pas vanaf dit moment hoeft u betalen. Daarna zal er jaarlijks controle, onderhoud, of herschilderwerk plaatsvinden. Na afloop van de overeen gekomen periode kunt u of het abonnement opzeggen, of u kunt het abonnement gewoon verlengen, zodat u nog langer van uw woning in topconditie kunt genieten!

De mogelijkheden van dit onderhoudsplan zijn nagenoeg oneindig en wij zullen samen met u ons best doen om een zo’n goed mogelijk plan te maken voor uw woning.

Huiting Schildersbedrijf. Bewezen kwaliteit uit de regio.

 

Voordelen van een 10 jarig onderhoudsplan

 • Uw huis blijft in topconditie
  U heeft meerdere jaren geen enkele omkijk naar al het schilderwerk.
  Wij nemen deze zorgen geheel op ons. U woning word gegarandeerd elk jaar gecontroleerd, inclusief bijwerken waar nodig
 • Garantie
  Wij als erkend schilder bieden u een garantie op al het werk wat wij afleveren.
  Mocht u ergens niet tevreden over zijn of heeft u opmerkingen over onze werkwijze, dan horen wij het uiteraard graag van u. Want de klant is uiteraard koning.
 • Betaling
  U kunt uw abonnement gemakkelijk per maand of per onderhoudsjaar betalen, zodat u geen grote uitgaven in 1 keer hoeft te betalen.
  Zo is vakwerk en goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.
 • Heldere afspraken
  Van te voren leggen wij alles vast in het onderhoudsplan, zodat u, zoals wij precies weten waar we aan toe zijn.
 • Persoonlijk contactLogo_GlansGarant_RGB