Stadskanaal

Meubelspuiterij Stadskanaal

Schildersbedrijf Huiting is in 1860 opgericht en begon met de diensten schilderwerken en glasherstel. Ruim 150 jaar later bieden we nog steeds deze diensten aan en is ons aanbod nog verder uitgebreid. We hebben een klein team waarmee we enthousiast te werk gaan en zo zullen we er alles aan doen om de beste service te leveren. Dit familiebedrijf bestaat misschien al lang, echter dit betekent niet dat onze manier van werken ouderwets is. We blijven altijd in ontwikkeling en we hebben een gespecialiseerd team dat de beste kwaliteit levert.

Onze werkzaamheden zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten en bestaat uit het inspecteren van panden, schilderwerk, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reiniging. Het spuiten van meubels en interieur in onder andere Groningen en Drenthe biedt vele voordelen. Immers het aanschaffen van nieuwe meubels kan erg prijzig zijn. Dan biedt een meubelspuiterij de uitkomst. Na het opknappen van oude meubels zien ze er weer uit als nieuw. En dat tegen een lagere prijs! Sommige interieurstukken kunnen emotionele waarde hebben, maar zien ze er helaas erg gedateerd uit. Door middel van interieurspuiterij behoudt u niet alleen uw waardevolle interieurstukken, maar worden ze in een nieuw jasje gestoken. Onze meubel- en interieurspuiterij is niet alleen werkzaam in Stadskanaal, maar ook in Groningen en Drenthe.

Denk bij interieur- en meubelspuiterij bijvoorbeeld aan een keuken. Een keuken gaat lang mee, maar kan na verloop van tijd vervellen. Wellicht is het interieur aangepast en past de keuken qua kleur niet meer bij de rest van het huis. Meubelspuiterij in Stadskanaal biedt dan de oplossing. Het overspuiten van de bestaande keuken kost aanzienlijk minder geld dan het laten installeren van een nieuwe keuken, alle kleuren zijn mogelijk en de levertijden zijn kort.

We zijn als meubelspuiterij, interieurspuiterij en glaszetter actief in de regio Stadskanaal, Groningen en Drenthe en leveren top kwaliteit. Bel, email of vul ons contactformulier in voor meer informatie!