Offerte dubbel glas

Wilt u een nieuw dubbel glas laten zetten, of dubbel glas laten repareren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele glaszetters die met grote vakkundigheid uw dubbel glas zetten of repareren. Vraag nu een offerte dubbel glas aan voor meer informatie, dit is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend.

Wij leveren alle bestaande glassoorten, van standaard dubbel glas, tot de best isolerende HR++ dubbele beglazing. Het dubbel glas, ook wel isolatieglas, dat wij bij u zetten is gemaakt van 2 of 3 float glasplaten die in een profiel zijn geplaatst. U kunt daarbij ook nog kiezen voor een glasvulling en/of coating van het profiel.

Dus vraagt u nu een offerte dubbel glas aan, voor nieuwe beglazing laten zetten en voor reparaties!

Soorten dubbel glas

Naast dubbel glas kunt u bij ons ook terecht voor enkel glas. Hieronder een verzameling van alle soorten dubbel glas die wij op professioneel niveau leveren en repareren:

  • isolatieglas standaard
  • isolatieglas HR+ Lucht gevuld
  • isolatieglas HR++ Gas gevuld
  • IsolatieglasHR++ Trippel Drie floatplaten in een profiel
  • Isolatieglas geluidswerend.
  • Isolatieglas met figuurglas.

HR++ dubbel glas heeft een isolatiewaarde die 3 keer zo groot is als die van ons standaard dubbel glas. De oorzaak hiervan is de speciaal aangebrachte metaalcoating. Deze coating is erg dun en vrijwel onzichtbaar, maar zorgt ervoor dat de binnenwarmte niet naar buiten verdwijnt en de warmtestraling van de zon wordt door het dubbele glas gereflecteerd en blijft dus buiten.
Bovendien kunt u met HR++ dubbel glas ook nog besparen op uw energiekosten, Klik hier voor meer informatie over de kostenbesparing.

Ons dubbele glas is dus erg functioneel, maar kan ook nog naar wens decoratief bewerkt worden. Vraag nu een offerte dubbel glas aan en vertel ons uw wensen! Ook voor meer informatie over alle soorten dubbel glas kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook: