Schadeherstel aardbevingsschade uitbetalen?

Veel Groningers die na een aardbeving schade hebben, willen niet dat die wordt hersteld door het Centrum voor Veilig Wonen, de officiële schadehersteller. Ze kiezen ervoor het geld uit te laten betalen. Gedupeerden kunnen van het centrum een geldbedrag krijgen,waarmee ze zelf aan de slag kunnen. 70 procent van de inwoners van het aardbevingsgebied verkiest die compensatie boven schadeherstel, zegt het Centrum Veilig Wonen.

Groningers kiezen voor geld, niet voor schadeherstel

aardbevingschade-uitbetaling

Veel Groningers die na een aardbeving schade hebben, willen niet dat die wordt hersteld door het Centrum voor Veilig Wonen, de officiële schadehersteller. Ze kiezen ervoor het geld uit te laten betalen. Gedupeerden kunnen van het centrum een geldbedrag krijgen, waarmee ze zelf aan de slag kunnen. 70 procent van de inwoners van het aardbevingsgebied verkiest die compensatie boven schadeherstel, zegt het Centrum Veilig Wonen. Kiest u ook bij schadeherstel aardbeving voor uitbetaling? Dat betekent dat u zelf in de hand heeft wie en wat u laat repareren. Van belang is dat u de juiste vakmensen kiest die u adviseren en helpen. Schildersbedrijf N. Huiting is dat uw partner voor het schilderwerk. U mag natuurlijk helemaal zelf bepalen of u uw geld gaat investeren in een goede vakman die uw woning weer duurzaam in waarde herstelt of dat u er van op vakantie gaat. Wij adviseren u om te investeren in duurzame herstel werkzaamheden.  Klik hier voor het NOS nieuwsbericht over dit onderwerp.

Schildersbedrijf N.Huiting uw partner in schadeherstel aardbeving
Een aardbeving geeft ook schade aan het schilderwerk. Samen met u lopen we al het schilderwerk langs om te bekijken waar wij u kunnen helpen. Het herstellen gebeurd op een duurzame professionele wijze. Wij adviseren om zeker bij uitbetaling van het schadeherstel aardbeving bedrag over te gaan tot het inhuren van goede vakmensen.

AF erkend
Schildersbedrijf N.Huiting is een AF erkend schildersbedrijf. Dit garandeert de kwaliteit en dus ook de klanttevredenheid.
Enkele pluspunten van een AF erkend schildersbedrijf zijn:

  • Vakbekwaamheid / ondernemers vaardigheden vereist
  • Inspectie op bedrijfsprocessen door onafhankelijk bureau
  • Algemene Voorwaarden i.s.m. Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond
  • Aangesloten bij Geschillencommissie Consumentenzaken Den Haag
  • Online klanttevredenheidsonderzoek voor iedereen zichtbaar

Voor meer informatie over AF erkend vindt op hun website.

Bekijk ook: