Schildersbedrijf Stadskanaal

U zult schildersbedrijf N. Huiting vaak tegenkomen in het mooie stadskanaal, wij werken voor diverse woningstichtingen zoals lefier, aannemers, instellingen, particulieren en diverse bedrijven in Stadskanaal. Wij bieden de professionele oplossingen voor elk project. Of het nu gaat om het schilderen van uw woning of om 10 woonblokken van een woningcoöperatie, elke schilder- klus krijgt van ons evenveel aandacht en wij beschikken over genoeg capaciteit om ook op korte termijn de werkzaamheden op te leveren. Omdat onze werkplaats vlak in de buurt zit, om de hoek in het naast gelegen Nieuw-Buinen kunnen wij u in de regio Stadskanaal natuurlijk snel en efficiënt van dienst zijn. In onze werkplaats hebben wij onze eigen mengmachines en materialenvoorraad waardoor we snel kunnen schakelen en eventueel extra verf bij kunnen produceren. Uiteraard maakt ons bedrijf gebruik van de beste verfmerken om extra duurzaamheid te waarborgen.

Schildersbedrijf Stadskanaal

Maak kennis met ons schildersbedrijf in Stadskanaal

Als u eenmaal kennis hebt gemaakt met de prettige werkwijze van ons schildersbedrijf en het bevalt u dan kunt u tevens gebruikmaken van het onderhoudsplan dat wij hebben bedacht voor regio Stadskanaal. Bekijk ook eens onze referenties pagina op onze website, hier staan ook veel projecten in beschreven die zijn uitgevoerd in Stadskanaal.

Naast schilderwerk bieden we natuurlijk ook andere schilder- gerelateerde oplossingen zoals wandafwerking met bijvoorbeeld (foto)behang- en glasweefsel, hebben we een eigen spuiterij en beschikken we over onze eigen glasafdeling. Heeft uw houtwerk last van houtrot? Ook daarvoor bieden wij de oplossing met onze unieke houtrot- reparatietechniek.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare, nette en duurzame schilder? Aarzel dan niet en maak kennis met Schildersbedrijf N. Huiting.

 

Advies nodig?

Bent u een beetje flauw van uw interieur of schilderwerk? En weet u echt niet wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u een kleurenadvies? Bel of laat uw gegevens achter op de website en wij adviseren u graag, uiteraard hebben we veel ervaring in het geven van een goed advies om uw woonkamer of wat dan ook weer naar uw zin te krijgen.