VvE Schilder Groningen

Indien u zich voor uw vereniging van eigenaars oriënteert op een ervaren schildersbedrijf die eenmalig of planmatig onderhoud kan uitvoeren aan uw appartementencomplex, dan stellen wij ons graag aan u voor.

vve-schilder

N. Huiting is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt, waardoor wij u een gedegen verftechnisch advies kunnen bieden, al dan niet in overleg met Trimetal, Sikkens, Nelf

VvE Schilder Groningen zoeken

Door onze strakke planning wordt de overlast beperkt en in combinatie met de expertise van onze vakmensen is kwaliteit gegarandeerd.
Bij schilderwerk van grotere gebouwen komt vaak meer bij kijken dan indien er alleen een kozijnen van een eengezinswoning geschilderd moeten worden. Denkt u hierbij aan de uitgebreidere manier van steigerbouw en de aanvoer en afvoer van materialen.
Een schildersbedrijf als de onze, met een meer dan gemiddelde capaciteit, leent zich dus uitermate voor VvE opdrachten.

Gevestigd in Nieuw Buinen, nog geen uur van Groningen

Ons bedrijf is gevestigd in Nieuw Buinen, nog geen uur verwijderd van Groningen. Alhoewel voor grote projecten wij landelijk werken, is het voor ons, maar ook zeker voor u voordelig een professionele schilder in de regio te vinden.
De stad Groningen is al tientallen jaren ons werkgebied.

edere VvE wordt door de overheid verplicht om een onderhoudsfonds op te richten waarmee zij het onderhoud van hun appartementencomplex financieren. Schildersbedrijf Albert Verhoeven is een erkende VvE schilder. Bij ons staat vakkennis, vakmanschap en aandacht voor de klant centraal.

Service en kwaliteit

Samengevat; N. Huiting is uw partner in onderhoud vanwege

  • Keuze in het onderhoudsplan: een meerjarig onderhoudsplan is een goede optie die past bij ieder budget
  • Kostenbesparing: door op tijd onderhoud te plegen voorkomt u onnodige uitgaven. Bovendien onderhoudt u ook de waardevastheid van uw appartement
  • Goede service: tijdens de uitvoering ervaart u minimale overlast en ook een goede communicatie
  • Zekerheid: voor ons geldt: afspraak is afspraak. Onze reputatie is gebaseerd op tientallen jaren ervaring

Bekijk ook: